A 15 legjobb multifunkciós szerszám, amit most beszerezhetsz

Minden barkácsoló lelke mélyén ott van a túlzott felkészültségre való pszichológiai hajlam. Ha a legkisebb esélye is van annak, hogy egy feladat felmerül, egy szerszámosláda a megfelelő eszközzel van ellátva a működőképesség helyreállításához. Ahogy egyre speciálisabb feladatok tárulnak fel, a szerszámosláda túlzsúfolttá válik, és fészerré vagy akár garázzsá bővül. A helyi vállalkozóval soha nem veszik fel a kapcsolatot.

A barkácsolás szelleme még azokban is megvan, akik nem hajlamosak minden problémát egyedül megoldani, és egy dologban mi és a mindenes egyetérthetünk: a multifunkciós szerszámok praktikusságában. A multi-toolban hasznos eszközök egész gyűjteménye zsugorodik össze egy mindenhová elkísérhető segítőtárssá. A multi-toolnak azonban nem a szerszámosládát kell helyettesítenie, hanem ki kell egészítenie azt.

A multi-szerszámok kiegészítések vagy útközbeni alternatívák, amelyek ideálisak a gyors javítások elvégzésére, amikor a szerszámosláda egyébként nem lenne praktikus. Ezek általában nagyon hétköznapi hordozhatóságúak – legfeljebb egy zsebet igényelnek a hátizsákodban, a keresztbe tett táskádban vagy a választott táskádban -, jóval hordozhatóbbak, és még nemzetközi utazások során is szolgálhatnak (feltéve, hogy késpenge nélküli szerszámot kapsz). Rejtsen el egyet a konyhai fiókban, kesztyűtartóban, bugout táskában stb. és biztos lehet benne, hogy az alkalmi, váratlan feladat soha nem marad válasz nélkül.