Aktuális projektek

Eladó energiatakarékos ikerház - Biatorbágy

Biatorbágy Sándor utca 5

ENERGIATAKARÉKOS HÁZ,
AKÁR 10 % ÖNERŐ BEFIZETÉSSEL, EGYÉNRE SZABOTT SZAKASZOS FIZETÉSI ÜTEMEZÉSSEL!

Biatorbágy csendes, de mégis központi részén, frissen aszfaltozott utcában a Szentháromság tér közelében, új iskola-óvoda szomszédságában, a Sándor utcában kínálunk eladásra egy jól elszeparált, egymástól független bejáratú ikerházat (tulajdonostársak nem járnak el egymás előtt). Az ingatlanokhoz saját tulajdonú tároló tartozik. A dupa állású fedett gépkocsi beállók külön megvásárolhatók. A hátsó házhoz egy sóskúti kőből kirakott régi pincerész is tartozik. 

Az épület várhatóan nagyon jó „AA” energetikai besorolású osztályba fog tartozni, ezáltal a ház rezsiköltsége minimális. Ez többek között a padlóban 17cm, a falakon 16 cm, a zárófödémen 25 cm- es hőszigetelésnek, a háromrétegű üvegezésü nyílászáróknak valamint a felsőkategóriás PANASONIC ALL IN ONE hőszivattyús rendszernek köszönhető.

A hőszivattyú helyiségenkénti szabályozásával hatékonyan látja el a ház mennyezet fűtés-hűtését valamint a padlófűtését. Az ingatlan hűtése, fűtése és melegvízkészítése kedvezményes H tarifás villanyórával lesz kialakítva. 

Az ingatlan napellem előkészítéssel rendelkezik. Későbbi napelem felszereléssel a ház energia fogyasztása közel 0-ra csökkenthető.

Az ingatlanra CSOK, hitel, 5%-os ÁFA, illeték kedvezmény igénybe vehető!

Várható átadás: 2022. 12. 20. 

Részletes műszaki tartalom és alaprajzi tervek a lap alján elérhetők.

Érdekli az ingatlan? Írjon vagy hívjon!

Eladó

I. lakás

119 900 000 Ft

+ dupla állású fedett gépkocsibeálló: 6 000 000 Ft

Az ingatlan fontosabb atatai